Woensdag
2 oktober 2024

Stadion Galgenwaard – Utrecht

Waarom Deelnemen aan SunChain?

Het zorgvuldig samengestelde programma van SunChain is ontworpen om de investering in tijd meer dan waard te maken. Kom naar Utrecht en verbreed je kennis, ontmoet collega’s uit de sector en doe inspiratie op voor wat de toekomst brengt. SunChain is niet zomaar een congres; het is dé plek waar professionals samenkomen om de zonne-energieketen naar nieuwe hoogten te tillen. Meld je nu aan en maak deel uit van deze waardevolle ervaring!

 
 

1. Wetenschappelijke inzichten

Voor wetenschappers biedt SunChain een unieke kans om op de hoogte te blijven van de laatste state-of-the-art ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Ontdek de nieuwste onderzoeken, trends en technologische doorbraken tijdens dit krachtige evenement.

2. Compleet overzicht voor ambtenaren 

Voor professionals werkzaam bij de overheid is deze dag dé gelegenheid om in één dag een volledig overzicht te krijgen van wat er speelt in de zonne-energiesector. Krijg inzicht in beleidsontwikkelingen, duurzame initiatieven en de nieuwste innovaties die van invloed zijn op jouw vakgebied.

3. Ontdek de sleutel tot…

Optimaliseer jouw bedrijfsstrategie en breid je netwerk uit. Deelname biedt professionals in het bedrijfsleven een unieke kans om in één dag een dubbele return on investment te behalen. Ontvang niet alleen waardevolle inzichten in de laatste ontwikkelingen, maar leg ook essentiële contacten binnen de bruisende markt van zonne-energie. Een efficiënte tijdsinvestering om zowel je kennis als je netwerk te versterken.

4. NGO’s, deelname een must have…

Het congres biedt inzichten in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie, geweldige netwerkkansen, actuele beleidsinformatie, educatieve waarde en de mogelijkheid om de impact van NGO’s te vergroten. Deelname is een must voor effectievere bijdragen aan duurzaamheidsinitiatieven en gemeenschapssteun.

Partners van SunChain

Rijkswaterstaat
TNO
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
TKI Urban Energy
SOLA Business Services

De SunChain is voor professionals werkzaam bij:

Bedrijven

Overheid

Kennis- instellingen

NGO's

**

** en alle andere geïnteresseerden

Nieuwsberichten

Over Panda’s en Beren

Onlangs sprak Solar Magazine met spreker Pim Takkenberg van Northwave Cyber Security.  Op de vraag hoe hij naar de cybersecurity in de zonnepaneelwereld kijkt antwoorde hij: ”Mijn indruk is dat...

Lees meer

Kennisarena

Net als andere jaren op het SundayNL congres bieden we ook dit jaar weer ruimte aan bedrijven en instellingen om een plekje te bemachtigen op onze kennisarena. Een uitgelezen kans...

Lees meer
Sprekers op de SunChain

Steeds meer toezeggingen van sprekers

Het programma voor de SunChain 2024 stond als concept al redelijk in de steigers. Achter de schermen werken we er hard aan om voor alle sessies de juiste sprekers te...

Lees meer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.