De locatie

FC Utrecht Stadion te Utrecht

Dit jaar vind de SunChain plaats in het midden van het land, Utrecht. Het stadion creëert een inspirerende en dynamische omgeving die de  congreservaring voor de SunChain verrijkt en stimuleert. 
Dankzij de centrale ligging in het land is het stadion uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. 
Als duurzame locatie sluit het stadion perfect aan bij de doelgroep.  Het stadion beschikt over professionele faciliteiten en voorzieningen.

We kijken uit naar de samenwerking met de Galgenwaard om jullie bezoek aan de SunChain tot een succes te brengen.

Het FC Utrecht stadion, bekend als Stadion Galgenwaard, is de thuisbasis van FC Utrecht, een voetbalclub uit Nederland die uitkomt in de Eredivisie. Het stadion bevindt zich in Utrecht en heeft een capaciteit van ongeveer 23.750 zitplaatsen. Het is een multifunctioneel stadion dat niet alleen wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar ook voor andere evenementen zoals concerten, congressen en andere sportevenementen. Stadion Galgenwaard is een belangrijke locatie voor sport en entertainment in Utrecht en trekt regelmatig grote menigten voor diverse activiteiten.

Vergelijkbare berichten